Blog

​Apostant pels Productes de Mercat

El Dia Internacional de la Salut, celebrat el 7 d'abril, ens recorda la importància de cuidar el nostre cos i ment amb hàbits saludables. Un dels...
Les olives: un tresor rodó

Les olives: un tresor rodó

Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient essencial en la cuina catalana. Aquestes petites...

Pastissos, el postre preferit

Pastissos, el postre preferit

Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i retre homenatge a la rica tradició pastissera de...

Entrades anteriors

Per què prenem raïm per Cap d’Any?

Origen de la tradició de prendre raïm per Cap d’Any No cal anar massa lluny per trobar l’origen de la tradició de prendre dotze grans de raïm durant el repic de les campanades que anuncien l’Any...

Per Nadal, escudella i carn d’olla

Què és l’escudella i carn d’olla? Es tracta d’un dels plats més típics de la gastronomia catalana. Semblant al cocido madrileño o puchero andalúz, l’escudella a més de llegums, verdures i carn,...

A la tardor: estofats i fricandó

Tot i que amb una mica de retràs, amb l’arribada de la tardor va començar l’inici de la baixada de les temperatures d’un estiu que ha quedat marcat com un dels més calurosos en molts anys. És en...

Mercat de Sarrià: un mercat solidari i actiu

El Mercat de Sarrià, gestionat per l’Associació de l’Associació de Venedors del Mercat de Sarrià, és un dels mercats de Barcelona més compromesos i solidaris del panorama actual. Sense anar més...

La carbassa, una hidratació de por!

Més enllà de ser un dels element decoratius més icònics en la recent celebració del Halloween – festivitat que en els darrers anys ha anat guanyant popularitat a Catalunya -, la carbassa és una...

A l’octubre, moniatos i castanyes!

Amb l’arribada de la tardor i l’entrada en el mes d’octubre, apareixen una verdura i una fruita seca molt característiques d’aquesta temporada, i especialment arrelada a les nostres tradicions,...

Vermut de Festa Major al Mercat de Sarrià

Com a novetat dins de les activitats que des del Mercat proposem periòdicament, el proper dissabte, 1 d’octubre, tindrà lloc un Vermut de Festa Major al Mercat de Sarrià. Per aquells que no sabeu en...

L’Orada, el peix del mes de setembre

L’Orada (Sparus Aurata), també anomenada Dorada o Daurada, és un peix blanc de cos ovalat, comprimit i amb un cap gran i ulls petits respecte altres exemplars de la mateixa familia. L’orada té una...

Producte del mes: la figa

Aquest mes d’agost destaquem la figa, fruita que madura a mitjans de mes. És una de les fruites més dolces i refrescants provinent de la figuera (Ficus arica) que, a més, proporciona una gran...

El Casal Cookieteca al Mercat de Sarrià

Els nens i nenes del Casal de cuina la Cookiteca van visitar recentment el Mercat de Sarrià. Dins de les diferents activitats del Casal, la seva visita al mercat estava destinada a fer la compra...

Ous: tipus i categories

Avui no pretenem plantejar-nos què va ser primer, si l’ou o la gallina, però si que ens agradaria explicar l’àmplia varietat d’ous que existeix en el mercat. Es tracta d’una tasca que pot arribar a...

Nou servei armariets

Des del darrer 28 de juny el Mercat de Sarrià disposa d’un nou servei: els armariets o punts de recollida, una alternativa a la compra tradicional d’anar presencialment a la parada. Aquest nou...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.