Com a novetat dins de les activitats que des del Mercat proposem periòdicament, el proper dissabte, 1 d’octubre, tindrà lloc un Vermut de Festa Major al Mercat de Sarrià.

Per aquells que no sabeu en què pot consistir, el Vermut de Festa Major serà semblant al “Tast de Nit”, una experiència de degustació de tots els productes del mercat, que ja han estat prèviament cuinats. Doncs bé, fent un paral·lelisme, el Vermut seria com un “mini Tast de Nit”.

En aquest sentit, el que farem al Mercat és que cada parada o comerç prepararà dues o tres tapes que s’oferiran als clients. Així, a part de poder valorar la qualitat dels productes que des del Mercat de Sarrià posem a disposició dels nostres clients, aquests poden arribar a descobrir noves modalitats de preparació i receptes que, posteriorment, poden ajudar-los a elaborar un vermut diferent a casa.

Amb la voluntat de donar-li un toc festiu a tot plegat, durant el vermut està previst que hi hagi un grup musical que, de forma itinerant, anirà ambientant amb música en viu el Mercat.

Per acabar d’arrodonir el matí, també podreu trobar una exhibició castellera a càrrec dels Castellers de Sarrià i un pintacares. Tots plegats amenitzaran tan a grans com a petits en aquesta jornada festiva.

El Vermut de Festa Major començarà aproximadament a les 11h del matí i finalitzarà a les 14h, No us el perdeu!