Blog
Les olives: un tresor rodó
Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient essencial en la cuina catalana. Aquestes petites...
Pastissos, el postre preferit
Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i retre homenatge a la rica tradició pastissera de...
Entrades anteriors
El brownie no és un “marrón”
Història del Brownie El brownie, un dels postres més icònics de la rebosteria nord-americana, té...
L’arròs: Els grans del sabor
L’arròs és un dels aliments més versàtils i fonamentals en moltes cuines del món, especialment a...
Els tentacles del sabor: propietats del pop en plats mediterranis
El pop és un aliment clau dins de la dieta mediterrània, apreciat pel seu sabor i versatilitat...
La llimona, el poder de l’acidesa
La llimona és una fruita cítrica àmpliament coneguda i utilitzada en la gastronomia catalana. El...
El salami: de Roma al teu mercat
El salami és un embotit curat d'origen europeu, la popularitat del qual s'ha estès arreu del món....
Fajites: Un Viatge de Sabor de Mèxic a Catalunya
Avui celebrem, el Dia Internacional de les fajites, un plat icònic de la gastronomia mexicana, que han conquerit paladars a tot el món, inclosa Catalunya. Aquest plat, que combina sabors intensos i...
Musclos també a l’agost
Els musclos són un dels mariscs més populars i apreciats en la gastronomia, especialment en regions costaneres com Catalunya. Aquests mol·luscs no només són una delícia culinària, sinó que també...
Sardines, el peix estrella de l’estiu!
La sardina és un peix que destaca tant pel seu sabor com per les seves propietats nutritives. Aquest petit peix és una autèntica joia culinària, especialment apreciada a la zona de Catalunya durant...
Pollastre fregit: deliciós, nutritiu i sostenible
El pollastre fregit és un plat icònic que ha conquistat paladars a tot el món. El seu cruixent exterior i sucós interior el converteixen en una opció irresistible per a molts. Però, sabies que, a...
Les millors carns per consumir a l’estiu: Frescor i proximitat al plat
Amb l'arribada de l'estiu, molts de nosaltres busquem opcions fresques i lleugeres per als nostres àpats. Les altes temperatures conviden a menjar a l'aire lliure, fer barbacoes i gaudir de dinars...
Les 10 Tapes Més Populars a Catalunya
Catalunya és coneguda per la seva rica tradició culinària, i les tapes juguen un paper fonamental en la seva cultura gastronòmica. Aquí et presentem les 10 tapes més populars que no pots deixar de...
Els melons, una fruita rodona en tots els aspectes
Els melons són una de les fruites més refrescants i delicioses de la primavera i l'estiu. Amb el seu sabor dolç i suculent, els melons aporten una gran quantitat de beneficis per a la salut. En...
Espàrrecs: Del Camp a la Taula
Els espàrrecs són un dels vegetals més apreciats en la gastronomia mundial. El seu sabor únic i la seva versatilitat a la cuina els converteixen en un ingredient estrella en molts plats. Des del seu...
El bikini, un entrepà clàssic i mític
El mixto o bikini, aquest entrepà clàssic que sempre ens fa salivar, té una història fascinant. Amb una combinació senzilla però irresistible d'ingredients, aquest aperitiu s'ha guanyat un lloc...
L’empanada un plat versàtil per a tots els paladars
El 8 d'abril marca una data especial en el calendari gastronòmic de molts: el Dia Internacional de l'Empanada. Aquest deliciós plat, que s'ha convertit en un símbol de la cuina de nombrosos països...
Bunyols de Bacallà: Delicies per Setmana Santa
La Setmana Santa no només és un moment de reflexió i tradició religiosa, sinó també una oportunitat per gaudir d'una àmplia varietat de plats típics que han perdurat al llarg dels segles. Entre...
Truita de patates: Un gust tradicional per capes
Dissabte 9 de març celebrem el Dia Internacional de la Truita de patates, un dels plats més emblemàtics de la nostra gastronomia, apreciada tant pels locals com pels visitants. A més del seu...