Blog

La carxofa, un superaliment de temporada

Avui celebrem del Dia Internacional de la Carxofa, un superaliment de temporada, molt conegut a tota la conca del Mediterràni, que comprèn des de...
Dia Mundial de la pastanaga

Dia Mundial de la pastanaga

Avui és el Dia mundial de la pastanaga i des del Mercat de Sarrià ho volem celebrar amb vosaltres tot compartint curiositats i idees relacionades...

Entrades anteriors

El Tortell de Reis

Què és el Tortell de Reis? Anomenat així per servir-se durant els àpats de la Nit de Reis (5 de...

Mercat de Sarrià: un mercat solidari i actiu

El Mercat de Sarrià, gestionat per l’Associació de l’Associació de Venedors del Mercat de Sarrià, és un dels mercats de Barcelona més compromesos i solidaris del panorama actual. Sense anar més...

La carbassa, una hidratació de por!

Més enllà de ser un dels element decoratius més icònics en la recent celebració del Halloween – festivitat que en els darrers anys ha anat guanyant popularitat a Catalunya -, la carbassa és una...

A l’octubre, moniatos i castanyes!

Amb l’arribada de la tardor i l’entrada en el mes d’octubre, apareixen una verdura i una fruita seca molt característiques d’aquesta temporada, i especialment arrelada a les nostres tradicions,...

Vermut de Festa Major al Mercat de Sarrià

Com a novetat dins de les activitats que des del Mercat proposem periòdicament, el proper dissabte, 1 d’octubre, tindrà lloc un Vermut de Festa Major al Mercat de Sarrià. Per aquells que no sabeu en...

L’Orada, el peix del mes de setembre

L’Orada (Sparus Aurata), també anomenada Dorada o Daurada, és un peix blanc de cos ovalat, comprimit i amb un cap gran i ulls petits respecte altres exemplars de la mateixa familia. L’orada té una...

Producte del mes: la figa

Aquest mes d’agost destaquem la figa, fruita que madura a mitjans de mes. És una de les fruites més dolces i refrescants provinent de la figuera (Ficus arica) que, a més, proporciona una gran...

El Casal Cookieteca al Mercat de Sarrià

Els nens i nenes del Casal de cuina la Cookiteca van visitar recentment el Mercat de Sarrià. Dins de les diferents activitats del Casal, la seva visita al mercat estava destinada a fer la compra...

Ous: tipus i categories

Avui no pretenem plantejar-nos què va ser primer, si l’ou o la gallina, però si que ens agradaria explicar l’àmplia varietat d’ous que existeix en el mercat. Es tracta d’una tasca que pot arribar a...

Nou servei armariets

Des del darrer 28 de juny el Mercat de Sarrià disposa d’un nou servei: els armariets o punts de recollida, una alternativa a la compra tradicional d’anar presencialment a la parada. Aquest nou...

Sant Joan al Mercat de Sarrià

Origen de la verbena de Sant Joan La festivitat de Sant Joan té lloc cada 24 de juny. Tanmateix, el moment més celebrat és la revetlla de Sant Joan, també anomenada Nit del Foc, la Nit de les...

Producte del mes juny: la tonyina

Juny és el darrer mes de l’any en que podrem trobar la tonyina vermella o d’aleta blava (Thunnus Thynnus) en tota la seva plenitud atès que, després d’alimentar-se a l’Atlàntic, durant els mesos de...

Producte del mes de maig: El Nespre

Aquest mes de maig destaquem el nespre, una fruita que està en plena temporada molt saludable. És baixa en calories, diurètica i depurativa, ideal si ja estàs pensant en aprimar-te de cara a...