Blog

Els tentacles del sabor: propietats del pop en plats mediterranis

El pop és un aliment clau dins de la dieta mediterrània, apreciat pel seu sabor i versatilitat culinària. A més de ser deliciós, el pop posseeix...
La llimona, el poder de l’acidesa

La llimona, el poder de l’acidesa

La llimona és una fruita cítrica àmpliament coneguda i utilitzada en la gastronomia catalana. El seu sabor àcid i refrescant, juntament amb les...

El salami: de Roma al teu mercat

El salami: de Roma al teu mercat

El salami és un embotit curat d'origen europeu, la popularitat del qual s'ha estès arreu del món. Aquest producte té arrels en l'antiga Roma, on es...

Entrades anteriors

Musclos també a l’agost

Els musclos són un dels mariscs més populars i apreciats en la gastronomia, especialment en...

Les 10 Tapes Més Populars a Catalunya

Catalunya és coneguda per la seva rica tradició culinària, i les tapes juguen un paper fonamental en la seva cultura gastronòmica. Aquí et presentem les 10 tapes més populars que no pots deixar de...

Els melons, una fruita rodona en tots els aspectes

Els melons són una de les fruites més refrescants i delicioses de la primavera i l'estiu. Amb el seu sabor dolç i suculent, els melons aporten una gran quantitat de beneficis per a la salut. En...

Espàrrecs: Del Camp a la Taula

Els espàrrecs són un dels vegetals més apreciats en la gastronomia mundial. El seu sabor únic i la seva versatilitat a la cuina els converteixen en un ingredient estrella en molts plats. Des del seu...

El bikini, un entrepà clàssic i mític

El mixto o bikini, aquest entrepà clàssic que sempre ens fa salivar, té una història fascinant. Amb una combinació senzilla però irresistible d'ingredients, aquest aperitiu s'ha guanyat un lloc...

Bunyols de Bacallà: Delicies per Setmana Santa

La Setmana Santa no només és un moment de reflexió i tradició religiosa, sinó també una oportunitat per gaudir d'una àmplia varietat de plats típics que han perdurat al llarg dels segles. Entre...

Truita de patates: Un gust tradicional per capes

Dissabte 9 de març celebrem el Dia Internacional de la Truita de patates, un dels plats més emblemàtics de la nostra gastronomia, apreciada tant pels locals com pels visitants. A més del seu...