Blog

Avellanes, les petites joies catalanes

L’avellana és molt més que un fruit sec; és un símbol de la tradició agrícola catalana, un aliment carregat de beneficis nutricionals i un...
Les olives: un tresor rodó

Les olives: un tresor rodó

Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient essencial en la cuina catalana. Aquestes petites...

Pastissos, el postre preferit

Pastissos, el postre preferit

Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i retre homenatge a la rica tradició pastissera de...

Entrades anteriors

​Fajites: Un Viatge de Sabor de Mèxic a Catalunya

Avui celebrem, el Dia Internacional de les fajites, un plat icònic de la gastronomia mexicana, que han conquerit paladars a tot el món, inclosa Catalunya. Aquest plat, que combina sabors intensos i...

Musclos també a l’agost

Els musclos són un dels mariscs més populars i apreciats en la gastronomia, especialment en regions costaneres com Catalunya. Aquests mol·luscs no només són una delícia culinària, sinó que també...

​Sardines, el peix estrella de l’estiu!

La sardina és un peix que destaca tant pel seu sabor com per les seves propietats nutritives. Aquest petit peix és una autèntica joia culinària, especialment apreciada a la zona de Catalunya durant...

Pollastre fregit: deliciós, nutritiu i sostenible

El pollastre fregit és un plat icònic que ha conquistat paladars a tot el món. El seu cruixent exterior i sucós interior el converteixen en una opció irresistible per a molts. Però, sabies que, a...

Les 10 Tapes Més Populars a Catalunya

Catalunya és coneguda per la seva rica tradició culinària, i les tapes juguen un paper fonamental en la seva cultura gastronòmica. Aquí et presentem les 10 tapes més populars que no pots deixar de...

Els melons, una fruita rodona en tots els aspectes

Els melons són una de les fruites més refrescants i delicioses de la primavera i l'estiu. Amb el seu sabor dolç i suculent, els melons aporten una gran quantitat de beneficis per a la salut. En...

Espàrrecs: Del Camp a la Taula

Els espàrrecs són un dels vegetals més apreciats en la gastronomia mundial. El seu sabor únic i la seva versatilitat a la cuina els converteixen en un ingredient estrella en molts plats. Des del seu...

El bikini, un entrepà clàssic i mític

El mixto o bikini, aquest entrepà clàssic que sempre ens fa salivar, té una història fascinant. Amb una combinació senzilla però irresistible d'ingredients, aquest aperitiu s'ha guanyat un lloc...

Bunyols de Bacallà: Delicies per Setmana Santa

La Setmana Santa no només és un moment de reflexió i tradició religiosa, sinó també una oportunitat per gaudir d'una àmplia varietat de plats típics que han perdurat al llarg dels segles. Entre...

Truita de patates: Un gust tradicional per capes

Dissabte 9 de març celebrem el Dia Internacional de la Truita de patates, un dels plats més emblemàtics de la nostra gastronomia, apreciada tant pels locals com pels visitants. A més del seu...