Blog
Espinacs Power: l’elixir verd!
Els espinacs són un dels aliments més complets i saludables que podem trobar. Aquest vegetal de fulla verda no només és deliciós i versàtil, sinó...
Crema de cacahuet: una delicia saludable
La crema de cacauet és un aliment deliciós, nutritiu i cada cop més present a les cuines catalanes. La seva versatilitat i les seves propietats...
Entrades anteriors
La llimona, el poder de l’acidesa
La llimona és una fruita cítrica àmpliament coneguda i utilitzada en la gastronomia catalana. El...
El salami: de Roma al teu mercat
El salami és un embotit curat d'origen europeu, la popularitat del qual s'ha estès arreu del món....
Fajites: Un Viatge de Sabor de Mèxic a Catalunya
Avui celebrem, el Dia Internacional de les fajites, un plat icònic de la gastronomia mexicana, que...
Musclos també a l’agost
Els musclos són un dels mariscs més populars i apreciats en la gastronomia, especialment en...
Sardines, el peix estrella de l’estiu!
La sardina és un peix que destaca tant pel seu sabor com per les seves propietats nutritives....
Les mongetes: un tresor culinari i tradicional
Les mongetes són un dels aliments més antics i versàtils presents en la dieta humana. Aquests petits llegums tenen un origen que es remunta a milers d'anys enrere, i al llarg de la història, han...
10 Millors Fruites per a Consumir a l’estiu: Saboroses i Nutritives
L'estiu és una estació que ens convida a gaudir de delicioses i refrescants fruites que ens ajuden a mantenir-nos hidratats i a obtenir nutrients essencials per al nostre organisme. A més del seu...
La lasanya: Un viatge culinari a través de capes de sabor i tradició
Deliciosa, reconfortant i abundant, la lasanya és un dels plats més emblemàtics de la cuina italiana. Aquesta deliciosa especialitat ha conquistat els cors i els paladars de persones a tot el món....
Cireres: Dolçor, Nutrició i Curiositats
Les cireres són petites fruites sucoses i delicioses que porten amb si una explosió de sabor i color. Conegudes pel seu vibrant to vermell i la seva dolçor irresistible, aquestes fruites són...
El Sushi: Una Delícia Japonesa que Conquereix el Món
El sushi és un plat icònic de la cuina japonesa que ha guanyat popularitat a tot el món. Amb les seves combinacions de sabors i presentacions artístiques, el sushi és una experiència culinària...
El Cogombre: Un Tresor Nutritiu i Versàtil
Avui, aprofitant que és el Dia Mundial del Cogombre, us parlarem d’aquesta hortalissa refrescant i versàtil que s'ha conreat i consumit durant segles en diferents parts del món. Originari de...
L’hamburguesa, un aliment evolucionat
El proper diumenge, 28 de maig, se celebra el Dia Mundial de l’hamburguesa, és per aquest motiu que avui dediquem l’article a un dels aliments més populars i consumits a tot el món. El seu origen es...
Hummus, el miracle dels cigrons
L'hummus és una pasta suau i cremosa de cigrons, tahini (pasta de sèsam), oli d'oliva, suc de llimona i all. Originari de l’Orient Mitjà, l'hummus és un aliment nutritiu i versàtil que s'ha tornat...
Els beneficis del bacallà
El bacallà és un peix popular a tot el món gràcies al seu gust suau i agradable. Però a més de ser una delícia culinària, el bacallà també és una font important de nutrients beneficiosos per a la...
La mona de Pasqua de Setmana Santa
Orígens i variants de la mona de Pasqua La mona de Pasqua és un dolç típic que es consumeix a la península durant la celebració de la Setmana Santa, una festivitat religiosa que commemora la passió,...
El formatge: elaboració i nutrients
En motiu del Dia Mundial del Formatge, avui us farem cinc cèntims d’aquest producte lacti que s'ha consumit a tot el món durant segles. S'elabora mitjançant la coagulació de la llet, que pot...
La carxofa, un superaliment de temporada
Avui celebrem del Dia Internacional de la Carxofa, un superaliment de temporada, molt conegut a tota la conca del Mediterràni, que comprèn des de novembre fins l’abril. Qualificada en algunes...