Blog

Coques de Sant Joan de mercat

Cada 23 de juny, Catalunya celebra una de les seves festes més màgiques i lluminoses: la revetlla de Sant Joan. Aquesta nit de foc, música i família...
Espinacs Power: l’elixir verd!

Espinacs Power: l’elixir verd!

Els espinacs són un dels aliments més complets i saludables que podem trobar. Aquest vegetal de fulla verda no només és deliciós i versàtil, sinó...

Crema de cacahuet: una delicia saludable

Crema de cacahuet: una delicia saludable

La crema de cacauet és un aliment deliciós, nutritiu i cada cop més present a les cuines catalanes. La seva versatilitat i les seves propietats...

Entrades anteriors

Musclos també a l’agost

Els musclos són un dels mariscs més populars i apreciats en la gastronomia, especialment en...

Les mongetes: un tresor culinari i tradicional

Les mongetes són un dels aliments més antics i versàtils presents en la dieta humana. Aquests petits llegums tenen un origen que es remunta a milers d'anys enrere, i al llarg de la història, han...

Cireres: Dolçor, Nutrició i Curiositats

Les cireres són petites fruites sucoses i delicioses que porten amb si una explosió de sabor i color. Conegudes pel seu vibrant to vermell i la seva dolçor irresistible, aquestes fruites són...

El Cogombre: Un Tresor Nutritiu i Versàtil

Avui, aprofitant que és el Dia Mundial del Cogombre, us parlarem d’aquesta hortalissa refrescant i versàtil que s'ha conreat i consumit durant segles en diferents parts del món. Originari de...

L’hamburguesa, un aliment evolucionat

El proper diumenge, 28 de maig, se celebra el Dia Mundial de l’hamburguesa, és per aquest motiu que avui dediquem l’article a un dels aliments més populars i consumits a tot el món. El seu origen es...

Hummus, el miracle dels cigrons

L'hummus és una pasta suau i cremosa de cigrons, tahini (pasta de sèsam), oli d'oliva, suc de llimona i all. Originari de l’Orient Mitjà, l'hummus és un aliment nutritiu i versàtil que s'ha tornat...

Els beneficis del bacallà

El bacallà és un peix popular a tot el món gràcies al seu gust suau i agradable. Però a més de ser una delícia culinària, el bacallà també és una font important de nutrients beneficiosos per a la...

La mona de Pasqua de Setmana Santa

Orígens i variants de la mona de Pasqua La mona de Pasqua és un dolç típic que es consumeix a la península durant la celebració de la Setmana Santa, una festivitat religiosa que commemora la passió,...

El formatge: elaboració i nutrients

En motiu del Dia Mundial del Formatge, avui us farem cinc cèntims d’aquest producte lacti que s'ha consumit a tot el món durant segles. S'elabora mitjançant la coagulació de la llet, que pot...

La carxofa, un superaliment de temporada

Avui celebrem del Dia Internacional de la Carxofa, un superaliment de temporada, molt conegut a tota la conca del Mediterràni, que comprèn des de novembre fins l’abril. Qualificada en algunes...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.