Blog
L’arròs: Els grans del sabor
L’arròs és un dels aliments més versàtils i fonamentals en moltes cuines del món, especialment a la dieta mediterrània. Gràcies a les seves...
Els tentacles del sabor: propietats del pop en plats mediterranis
El pop és un aliment clau dins de la dieta mediterrània, apreciat pel seu sabor i versatilitat culinària. A més de ser deliciós, el pop posseeix...
Entrades anteriors
Les millors carns per consumir a l’estiu: Frescor i proximitat al plat
Amb l'arribada de l'estiu, molts de nosaltres busquem opcions fresques i lleugeres per als nostres...
Les 10 Tapes Més Populars a Catalunya
Catalunya és coneguda per la seva rica tradició culinària, i les tapes juguen un paper fonamental...
Els melons, una fruita rodona en tots els aspectes
Els melons són una de les fruites més refrescants i delicioses de la primavera i l'estiu. Amb el...
Espàrrecs: Del Camp a la Taula
Els espàrrecs són un dels vegetals més apreciats en la gastronomia mundial. El seu sabor únic i la...
El bikini, un entrepà clàssic i mític
El mixto o bikini, aquest entrepà clàssic que sempre ens fa salivar, té una història fascinant....
El Deliciós Món de la Pizza de Formatge: Orígens, Curiositats i Recepta Casolana
La pizza, un icònic plat italià que ha conquerit els paladars de tot el món, es presenta en una àmplia varietat de sabors i formes. No obstant això, una de les versions més clàssiques i estimades és...
Les mongetes: un tresor culinari i tradicional
Les mongetes són un dels aliments més antics i versàtils presents en la dieta humana. Aquests petits llegums tenen un origen que es remunta a milers d'anys enrere, i al llarg de la història, han...
10 Millors Fruites per a Consumir a l’estiu: Saboroses i Nutritives
L'estiu és una estació que ens convida a gaudir de delicioses i refrescants fruites que ens ajuden a mantenir-nos hidratats i a obtenir nutrients essencials per al nostre organisme. A més del seu...
La lasanya: Un viatge culinari a través de capes de sabor i tradició
Deliciosa, reconfortant i abundant, la lasanya és un dels plats més emblemàtics de la cuina italiana. Aquesta deliciosa especialitat ha conquistat els cors i els paladars de persones a tot el món....
Cireres: Dolçor, Nutrició i Curiositats
Les cireres són petites fruites sucoses i delicioses que porten amb si una explosió de sabor i color. Conegudes pel seu vibrant to vermell i la seva dolçor irresistible, aquestes fruites són...
El Sushi: Una Delícia Japonesa que Conquereix el Món
El sushi és un plat icònic de la cuina japonesa que ha guanyat popularitat a tot el món. Amb les seves combinacions de sabors i presentacions artístiques, el sushi és una experiència culinària...
El Cogombre: Un Tresor Nutritiu i Versàtil
Avui, aprofitant que és el Dia Mundial del Cogombre, us parlarem d’aquesta hortalissa refrescant i versàtil que s'ha conreat i consumit durant segles en diferents parts del món. Originari de...
L’hamburguesa, un aliment evolucionat
El proper diumenge, 28 de maig, se celebra el Dia Mundial de l’hamburguesa, és per aquest motiu que avui dediquem l’article a un dels aliments més populars i consumits a tot el món. El seu origen es...
Hummus, el miracle dels cigrons
L'hummus és una pasta suau i cremosa de cigrons, tahini (pasta de sèsam), oli d'oliva, suc de llimona i all. Originari de l’Orient Mitjà, l'hummus és un aliment nutritiu i versàtil que s'ha tornat...
Els beneficis del bacallà
El bacallà és un peix popular a tot el món gràcies al seu gust suau i agradable. Però a més de ser una delícia culinària, el bacallà també és una font important de nutrients beneficiosos per a la...
La mona de Pasqua de Setmana Santa
Orígens i variants de la mona de Pasqua La mona de Pasqua és un dolç típic que es consumeix a la península durant la celebració de la Setmana Santa, una festivitat religiosa que commemora la passió,...
El formatge: elaboració i nutrients
En motiu del Dia Mundial del Formatge, avui us farem cinc cèntims d’aquest producte lacti que s'ha consumit a tot el món durant segles. S'elabora mitjançant la coagulació de la llet, que pot...