Blog

Aquesta tardor queda’t de pasta de moniato al Mercat de Sarrià

El moniato, també conegut com a batata o camote, és un tubercle molt apreciat a la cuina mediterrània i espanyola. Als mercats locals de Barcelona,...
Bon dia, Lady

Bon dia, Lady

Article publicat a Catorze escrit per Sandra FreijomilFotografia: Sandra Freijomil   M’explica que abans hi havien posat “tostas”, però que des...

Entrades anteriors

Sant Joan al Mercat de Sarrià

Origen de la verbena de Sant Joan La festivitat de Sant Joan té lloc cada 24 de juny. Tanmateix, el moment més celebrat és la revetlla de Sant Joan, també anomenada Nit del Foc, la Nit de les...

Producte del mes juny: la tonyina

Juny és el darrer mes de l’any en que podrem trobar la tonyina vermella o d’aleta blava (Thunnus Thynnus) en tota la seva plenitud atès que, després d’alimentar-se a l’Atlàntic, durant els mesos de...

Producte del mes de maig: El Nespre

Aquest mes de maig destaquem el nespre, una fruita que està en plena temporada molt saludable. És baixa en calories, diurètica i depurativa, ideal si ja estàs pensant en aprimar-te de cara a...

Vine al Mercat de Sarrià, vine al Sant Jordi

Després de dos anys de pandèmia sembla que, per fi, el passat dissabte 23 d’abril vam poder celebrar de nou la Diada de Sant Jordi amb relativa normalitat. En aquest sentit, al Mercat de Sarrià ens...

Mercat de primavera: aliments de temporada

Si bé avui en dia podem gaudir de qualsevol aliment durant tot l’any, consumir aliments de temporada té molts avantatges, de les que en destaquem dos. Per una banda, els aliments recollits es troben...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.