Blog
Crema de cacahuet: una delicia saludable
La crema de cacauet és un aliment deliciós, nutritiu i cada cop més present a les cuines catalanes. La seva versatilitat i les seves propietats...
Carns ideals de febrer
Febrer és un mes en què el fred segueix present a Catalunya, cosa que convida a consumir carns riques en sabor i nutrients per mantenir el cos...
Entrades anteriors
El bikini, un entrepà clàssic i mític
El mixto o bikini, aquest entrepà clàssic que sempre ens fa salivar, té una història fascinant....
L’empanada un plat versàtil per a tots els paladars
El 8 d'abril marca una data especial en el calendari gastronòmic de molts: el Dia Internacional de...
Bunyols de Bacallà: Delicies per Setmana Santa
La Setmana Santa no només és un moment de reflexió i tradició religiosa, sinó també una...
Truita de patates: Un gust tradicional per capes
Dissabte 9 de març celebrem el Dia Internacional de la Truita de patates, un dels plats més...
Descobreix el Fascinant Món del Festuc: Orígens, Usos Culinaris i Compra Local
Avui és el Dia Internacional del festuc, i per celebrar-ho us parlarem d’aquest petit tresor verd,...
El Mercat de Sarrià s’uneix al projecte “Bosses amb sentit”
L’associació de venedors del Mercat de Sarrià participa activament en el nou projecte “Bosses amb sentit”, que té com a principal objectiu promoure el treball de persones amb discapacitat...
Vine al Mercat de Sarrià, vine al Sant Jordi
Després de dos anys de pandèmia sembla que, per fi, el passat dissabte 23 d’abril vam poder celebrar de nou la Diada de Sant Jordi amb relativa normalitat. En aquest sentit, al Mercat de Sarrià ens...
Mercat de primavera: aliments de temporada
Si bé avui en dia podem gaudir de qualsevol aliment durant tot l’any, consumir aliments de temporada té molts avantatges, de les que en destaquem dos. Per una banda, els aliments recollits es troben...