L’associació de venedors del Mercat de Sarrià participa activament en el nou projecte “Bosses amb sentit”, que té com a principal objectiu promoure el treball de persones amb discapacitat intel·lectual greu, tot ajudant a fer xarxa entre els comerços del barri de Sarrià.

En qué consisteix el projecte “Bosses amb sentit”?

El projecte és una iniciativa engegada de la Fundació Aspasim, en col·laboració amb el Districte de Sarrià, l’Eix Comercial de Sarrià i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, consistent a donar una segona vida a les bosses de paper que han quedat en desús en el barri de Sarrià.

En aquest sentit, aquelles persones que tinguin una bossa de paper que ja no faran servir, la poden dipositar en els diferents punts de recollida que s’han habilitat en el Districte de Sarrià. Les persones dels tallers ocupacionals de la Fundació Aspasim, les recolliran i les redissenyaran artesanalment.

Posteriorment, els comerços podran adquirir aquestes bosses personalitzades amb el seu logotip, oferint així un valor afegit als seus productes. A més, aquests comerços rebran un segell que podran situar a la porta o mostrador, tot remarcant el seu compromís sostenible, inclusiu i solidari.

Els beneficis obtinguts es destinaran a finançar projectes socials en el marc de l’educació, l’ocupació, la vivenda, la salud i l’oci on participen persones amb discapacitat greu.

Com participa el Mercat de Sarrià en el projecte “Bosses amb sentit”?

El Mercat de Sarrià és un dels punts de recollida ubicat en espais municipals i, com a tal, disposarà de contenidors de recollida de bosses.

Altres punts de recollida son: Centra Cívic Casa Orlandai, Casal de Gent Gran Can Fábregas i la Seu del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.