Els nens i nenes del Casal de cuina la Cookiteca van visitar recentment el Mercat de Sarrià.

Dins de les diferents activitats del Casal, la seva visita al mercat estava destinada a fer la compra dels ingredients necessaris que, posteriorment, els permetria fer el dinar del dia.

Amb intervencions dels propis alumnes com l’Ana i la Carlota – que introdueixen el video -, ens expliquen com es van cordinar per poder anar a diferents parades en menys temps. En aquest sentit, alguns van anar a la fruiteria per comprar fruites i verdudes, mentre que altres anaven al supermercat per aconseguir salses i sucs.

La visita també va permetre la possibilitat d’adquirir nous coneixements. Així doncs, l’Elena ens comenta que van anar a la carnisseria on els van explicar “moltes coses sobre els conills i els pollastres”.

L’Alba explica que amb les compres ja fetes, els nens van tornar al Casal on van desar-les. Per la seva banda, la Clara també comenta que al Casal tenen els ingredients per preparar la cuina del dia on cuinen coses diferents, però que si els manca quelcom sempre van al mercat per tal d’aconseguir noves provisions.

En aquesta ocasió, amb els ingredients adquirits en el Mercat de Sarrià, els alumnes del Casal es van organitzar per grups i van cuinar amanida francesa, piruletes de pollastre i gelat. Els alumnes expliquen el procediment d’elaboració de cada plat i, finalment, com deixen la cuina completament neta i preparada per al seu ús futur.

A continuació us deixem el video de la visita publicat per betevé.