Blog
El pastís que enamora
Un clàssic que travessa segles i fronteres El pastís de formatge, conegut internacionalment com a cheesecake, és un dels postres més estimats arreu...
Xocolata per tots!
Quan pensem en la xocolata, sovint ens ve al cap com a postres: una mousse suau, un brownie calent o unes rajoles artesanals. Però la xocolata pot...
Entrades anteriors
Avellanes, les petites joies catalanes
L’avellana és molt més que un fruit sec; és un símbol de la tradició agrícola catalana, un aliment...
Les olives: un tresor rodó
Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient...
Pastissos, el postre preferit
Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i...
El brownie no és un “marrón”
Història del Brownie El brownie, un dels postres més icònics de la rebosteria nord-americana, té...
L’arròs: Els grans del sabor
L’arròs és un dels aliments més versàtils i fonamentals en moltes cuines del món, especialment a...
10 Millors Fruites per a Consumir a l’estiu: Saboroses i Nutritives
L'estiu és una estació que ens convida a gaudir de delicioses i refrescants fruites que ens ajuden a mantenir-nos hidratats i a obtenir nutrients essencials per al nostre organisme. A més del seu...
La lasanya: Un viatge culinari a través de capes de sabor i tradició
Deliciosa, reconfortant i abundant, la lasanya és un dels plats més emblemàtics de la cuina italiana. Aquesta deliciosa especialitat ha conquistat els cors i els paladars de persones a tot el món....
Cireres: Dolçor, Nutrició i Curiositats
Les cireres són petites fruites sucoses i delicioses que porten amb si una explosió de sabor i color. Conegudes pel seu vibrant to vermell i la seva dolçor irresistible, aquestes fruites són...
El Sushi: Una Delícia Japonesa que Conquereix el Món
El sushi és un plat icònic de la cuina japonesa que ha guanyat popularitat a tot el món. Amb les seves combinacions de sabors i presentacions artístiques, el sushi és una experiència culinària...
El Cogombre: Un Tresor Nutritiu i Versàtil
Avui, aprofitant que és el Dia Mundial del Cogombre, us parlarem d’aquesta hortalissa refrescant i versàtil que s'ha conreat i consumit durant segles en diferents parts del món. Originari de...
L’hamburguesa, un aliment evolucionat
El proper diumenge, 28 de maig, se celebra el Dia Mundial de l’hamburguesa, és per aquest motiu que avui dediquem l’article a un dels aliments més populars i consumits a tot el món. El seu origen es...
Hummus, el miracle dels cigrons
L'hummus és una pasta suau i cremosa de cigrons, tahini (pasta de sèsam), oli d'oliva, suc de llimona i all. Originari de l’Orient Mitjà, l'hummus és un aliment nutritiu i versàtil que s'ha tornat...
Els beneficis del bacallà
El bacallà és un peix popular a tot el món gràcies al seu gust suau i agradable. Però a més de ser una delícia culinària, el bacallà també és una font important de nutrients beneficiosos per a la...
La mona de Pasqua de Setmana Santa
Orígens i variants de la mona de Pasqua La mona de Pasqua és un dolç típic que es consumeix a la península durant la celebració de la Setmana Santa, una festivitat religiosa que commemora la passió,...
El formatge: elaboració i nutrients
En motiu del Dia Mundial del Formatge, avui us farem cinc cèntims d’aquest producte lacti que s'ha consumit a tot el món durant segles. S'elabora mitjançant la coagulació de la llet, que pot...
La carxofa, un superaliment de temporada
Avui celebrem del Dia Internacional de la Carxofa, un superaliment de temporada, molt conegut a tota la conca del Mediterràni, que comprèn des de novembre fins l’abril. Qualificada en algunes...
L’enterrament de la sardina per Carnestoltes
Aviat celebrem Carnestoltes! I, com molts de vosaltres recordareu, quan finalitza aquesta festivitat es produeix l’enterrament de la sardina. El que potser no teniu tan clar és l’origen i el...

