Blog

Peres i carn a l’hivern: una combinació saludable i deliciosa

En el Dia Internacional de la Pera, celebrem una de les fruites més versàtils i beneficioses del nostre territori. La pera, dolça, aromàtica i rica...
El pastís que enamora

El pastís que enamora

​Un clàssic que travessa segles i fronteres El pastís de formatge, conegut internacionalment com a cheesecake, és un dels postres més estimats arreu...

Xocolata per tots!

Xocolata per tots!

Quan pensem en la xocolata, sovint ens ve al cap com a postres: una mousse suau, un brownie calent o unes rajoles artesanals. Però la xocolata pot...

Entrades anteriors

Les olives: un tresor rodó

Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient...

Pastissos, el postre preferit

Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i...

Cireres: Dolçor, Nutrició i Curiositats

Les cireres són petites fruites sucoses i delicioses que porten amb si una explosió de sabor i color. Conegudes pel seu vibrant to vermell i la seva dolçor irresistible, aquestes fruites són...

El Cogombre: Un Tresor Nutritiu i Versàtil

Avui, aprofitant que és el Dia Mundial del Cogombre, us parlarem d’aquesta hortalissa refrescant i versàtil que s'ha conreat i consumit durant segles en diferents parts del món. Originari de...

L’hamburguesa, un aliment evolucionat

El proper diumenge, 28 de maig, se celebra el Dia Mundial de l’hamburguesa, és per aquest motiu que avui dediquem l’article a un dels aliments més populars i consumits a tot el món. El seu origen es...

Hummus, el miracle dels cigrons

L'hummus és una pasta suau i cremosa de cigrons, tahini (pasta de sèsam), oli d'oliva, suc de llimona i all. Originari de l’Orient Mitjà, l'hummus és un aliment nutritiu i versàtil que s'ha tornat...

Els beneficis del bacallà

El bacallà és un peix popular a tot el món gràcies al seu gust suau i agradable. Però a més de ser una delícia culinària, el bacallà també és una font important de nutrients beneficiosos per a la...

La mona de Pasqua de Setmana Santa

Orígens i variants de la mona de Pasqua La mona de Pasqua és un dolç típic que es consumeix a la península durant la celebració de la Setmana Santa, una festivitat religiosa que commemora la passió,...

El formatge: elaboració i nutrients

En motiu del Dia Mundial del Formatge, avui us farem cinc cèntims d’aquest producte lacti que s'ha consumit a tot el món durant segles. S'elabora mitjançant la coagulació de la llet, que pot...

La carxofa, un superaliment de temporada

Avui celebrem del Dia Internacional de la Carxofa, un superaliment de temporada, molt conegut a tota la conca del Mediterràni, que comprèn des de novembre fins l’abril. Qualificada en algunes...

L’enterrament de la sardina per Carnestoltes

Aviat celebrem Carnestoltes! I, com molts de vosaltres recordareu, quan finalitza aquesta festivitat es produeix l’enterrament de la sardina. El que potser no teniu tan clar és l’origen i el...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.