Blog

Peres i carn a l’hivern: una combinació saludable i deliciosa

En el Dia Internacional de la Pera, celebrem una de les fruites més versàtils i beneficioses del nostre territori. La pera, dolça, aromàtica i rica...

Entrades anteriors

Carns ideals de febrer

Febrer és un mes en què el fred segueix present a Catalunya, cosa que convida a consumir carns...

Peixos de gener a Catalunya

Després dels àpats copiosos de les festes de Nadal, gener és el moment perfecte per optar per...

Les mongetes: un tresor culinari i tradicional

Les mongetes són un dels aliments més antics i versàtils presents en la dieta humana. Aquests petits llegums tenen un origen que es remunta a milers d'anys enrere, i al llarg de la història, han...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.