Blog
S’acosten les barbacoes d’Estiu!
Amb l’arribada del bon temps, les barbacoes d’estiu es converteixen en una de les activitats més esperades i gaudides a Catalunya. Ja sigui al...
Tonyina a la vista: Gust i salut des del mercat
El 2 de maig se celebra el Dia Internacional de la Tonyina, una data proclamada per les Nacions Unides per reconèixer la importància d’aquesta...
Entrades anteriors
Les olives: un tresor rodó
Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient...
Pastissos, el postre preferit
Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i...
El brownie no és un “marrón”
Història del Brownie El brownie, un dels postres més icònics de la rebosteria nord-americana, té...
L’arròs: Els grans del sabor
L’arròs és un dels aliments més versàtils i fonamentals en moltes cuines del món, especialment a...
Els tentacles del sabor: propietats del pop en plats mediterranis
El pop és un aliment clau dins de la dieta mediterrània, apreciat pel seu sabor i versatilitat...
La Dieta Mediterrània: Un Camí Saludable Cap a una Vida Plena
La dieta mediterrània, venerada com una de les maneres més saludables de menjar al món, és molt més que només un patró alimentari. És un estil de vida que ha captivat no només els habitants de les...
La Tradició de la Castanyera a Catalunya: Origens, Curiositats i Propietats Alimentàries de les Castanyes
La figura de la castanyera a Catalunya és molt més que una venedora de castanyes rostides; és una part vital de la cultura i la identitat catalanes. La tradició de la castanyera té profundes arrels...
La Tardor al Plat: Bolets al Mercat i els seus Usos Culinaris Deliciosos
Ja som a plena tardor, i amb ella ha arribat una paleta de colors càlids i un festí pels amants de la gastronomia: els bolets. Als mercats, aquestes meravelles fúngiques ocupen un lloc especial en...
La Poma: Un Tresor d’Orígens, Curiositats i Beneficis Nutricionals
La poma, aquesta fruita sucosa i cruixent que ha estat un element bàsic en la dieta humana durant segles, té una història fascinant i una sèrie de beneficis per a la salut que la converteixen en una...
El Deliciós Món de la Pizza de Formatge: Orígens, Curiositats i Recepta Casolana
La pizza, un icònic plat italià que ha conquerit els paladars de tot el món, es presenta en una àmplia varietat de sabors i formes. No obstant això, una de les versions més clàssiques i estimades és...
Les mongetes: un tresor culinari i tradicional
Les mongetes són un dels aliments més antics i versàtils presents en la dieta humana. Aquests petits llegums tenen un origen que es remunta a milers d'anys enrere, i al llarg de la història, han...
10 Millors Fruites per a Consumir a l’estiu: Saboroses i Nutritives
L'estiu és una estació que ens convida a gaudir de delicioses i refrescants fruites que ens ajuden a mantenir-nos hidratats i a obtenir nutrients essencials per al nostre organisme. A més del seu...
La lasanya: Un viatge culinari a través de capes de sabor i tradició
Deliciosa, reconfortant i abundant, la lasanya és un dels plats més emblemàtics de la cuina italiana. Aquesta deliciosa especialitat ha conquistat els cors i els paladars de persones a tot el món....
Cireres: Dolçor, Nutrició i Curiositats
Les cireres són petites fruites sucoses i delicioses que porten amb si una explosió de sabor i color. Conegudes pel seu vibrant to vermell i la seva dolçor irresistible, aquestes fruites són...
El Sushi: Una Delícia Japonesa que Conquereix el Món
El sushi és un plat icònic de la cuina japonesa que ha guanyat popularitat a tot el món. Amb les seves combinacions de sabors i presentacions artístiques, el sushi és una experiència culinària...
El Cogombre: Un Tresor Nutritiu i Versàtil
Avui, aprofitant que és el Dia Mundial del Cogombre, us parlarem d’aquesta hortalissa refrescant i versàtil que s'ha conreat i consumit durant segles en diferents parts del món. Originari de...
L’hamburguesa, un aliment evolucionat
El proper diumenge, 28 de maig, se celebra el Dia Mundial de l’hamburguesa, és per aquest motiu que avui dediquem l’article a un dels aliments més populars i consumits a tot el món. El seu origen es...