Blog

Aquesta tardor queda’t de pasta de moniato al Mercat de Sarrià

El moniato, també conegut com a batata o camote, és un tubercle molt apreciat a la cuina mediterrània i espanyola. Als mercats locals de Barcelona,...
Xocolata per tots!

Xocolata per tots!

Quan pensem en la xocolata, sovint ens ve al cap com a postres: una mousse suau, un brownie calent o unes rajoles artesanals. Però la xocolata pot...

Coques de Sant Joan de mercat

Coques de Sant Joan de mercat

Cada 23 de juny, Catalunya celebra una de les seves festes més màgiques i lluminoses: la revetlla de Sant Joan. Aquesta nit de foc, música i família...

Entrades anteriors

Peixos de gener a Catalunya

Després dels àpats copiosos de les festes de Nadal, gener és el moment perfecte per optar per...

Les olives: un tresor rodó

Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient...

Pastissos, el postre preferit

Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i...

Les mongetes: un tresor culinari i tradicional

Les mongetes són un dels aliments més antics i versàtils presents en la dieta humana. Aquests petits llegums tenen un origen que es remunta a milers d'anys enrere, i al llarg de la història, han...

Cireres: Dolçor, Nutrició i Curiositats

Les cireres són petites fruites sucoses i delicioses que porten amb si una explosió de sabor i color. Conegudes pel seu vibrant to vermell i la seva dolçor irresistible, aquestes fruites són...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.