Blog

Caldo de pollastre: sabor i salut a cada gota

El caldo de pollastre és un dels aliments més reconfortants i nutritius de la cuina mediterrània i catalana. Present en moltes llars, especialment...
El pastís que enamora

El pastís que enamora

​Un clàssic que travessa segles i fronteres El pastís de formatge, conegut internacionalment com a cheesecake, és un dels postres més estimats arreu...

Xocolata per tots!

Xocolata per tots!

Quan pensem en la xocolata, sovint ens ve al cap com a postres: una mousse suau, un brownie calent o unes rajoles artesanals. Però la xocolata pot...

Entrades anteriors

Carns ideals de febrer

Febrer és un mes en què el fred segueix present a Catalunya, cosa que convida a consumir carns...

Peixos de gener a Catalunya

Després dels àpats copiosos de les festes de Nadal, gener és el moment perfecte per optar per...

Les olives: un tresor rodó

Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient...

Les mongetes: un tresor culinari i tradicional

Les mongetes són un dels aliments més antics i versàtils presents en la dieta humana. Aquests petits llegums tenen un origen que es remunta a milers d'anys enrere, i al llarg de la història, han...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.