Blog

Fruita de juny de mercat: sabors frescos i saludables

El mes de juny marca l’inici de l’estiu i amb ell arriba una explosió de colors, aromes i sabors als mercats de Catalunya. És el moment ideal per...
​Apostant pels Productes de Mercat

​Apostant pels Productes de Mercat

El Dia Internacional de la Salut, celebrat el 7 d'abril, ens recorda la importància de cuidar el nostre cos i ment amb hàbits saludables. Un dels...

Bon dia, Lady

Bon dia, Lady

Article publicat a Catorze escrit per Sandra FreijomilFotografia: Sandra Freijomil   M’explica que abans hi havien posat “tostas”, però que des...

Entrades anteriors

Carns ideals de febrer

Febrer és un mes en què el fred segueix present a Catalunya, cosa que convida a consumir carns...

Peixos de gener a Catalunya

Després dels àpats copiosos de les festes de Nadal, gener és el moment perfecte per optar per...

Les olives: un tresor rodó

Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient...

Musclos també a l’agost

Els musclos són un dels mariscs més populars i apreciats en la gastronomia, especialment en regions costaneres com Catalunya. Aquests mol·luscs no només són una delícia culinària, sinó que també...

​Sardines, el peix estrella de l’estiu!

La sardina és un peix que destaca tant pel seu sabor com per les seves propietats nutritives. Aquest petit peix és una autèntica joia culinària, especialment apreciada a la zona de Catalunya durant...

Pollastre fregit: deliciós, nutritiu i sostenible

El pollastre fregit és un plat icònic que ha conquistat paladars a tot el món. El seu cruixent exterior i sucós interior el converteixen en una opció irresistible per a molts. Però, sabies que, a...

Les 10 Tapes Més Populars a Catalunya

Catalunya és coneguda per la seva rica tradició culinària, i les tapes juguen un paper fonamental en la seva cultura gastronòmica. Aquí et presentem les 10 tapes més populars que no pots deixar de...

Els melons, una fruita rodona en tots els aspectes

Els melons són una de les fruites més refrescants i delicioses de la primavera i l'estiu. Amb el seu sabor dolç i suculent, els melons aporten una gran quantitat de beneficis per a la salut. En...

Espàrrecs: Del Camp a la Taula

Els espàrrecs són un dels vegetals més apreciats en la gastronomia mundial. El seu sabor únic i la seva versatilitat a la cuina els converteixen en un ingredient estrella en molts plats. Des del seu...

El bikini, un entrepà clàssic i mític

El mixto o bikini, aquest entrepà clàssic que sempre ens fa salivar, té una història fascinant. Amb una combinació senzilla però irresistible d'ingredients, aquest aperitiu s'ha guanyat un lloc...

Bunyols de Bacallà: Delicies per Setmana Santa

La Setmana Santa no només és un moment de reflexió i tradició religiosa, sinó també una oportunitat per gaudir d'una àmplia varietat de plats típics que han perdurat al llarg dels segles. Entre...

Truita de patates: Un gust tradicional per capes

Dissabte 9 de març celebrem el Dia Internacional de la Truita de patates, un dels plats més emblemàtics de la nostra gastronomia, apreciada tant pels locals com pels visitants. A més del seu...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.