Blog
L’empanada un plat versàtil per a tots els paladars
El 8 d'abril marca una data especial en el calendari gastronòmic de molts: el Dia Internacional de l'Empanada. Aquest deliciós plat, que s'ha...
Bunyols de Bacallà: Delicies per Setmana Santa
La Setmana Santa no només és un moment de reflexió i tradició religiosa, sinó també una oportunitat per gaudir d'una àmplia varietat de plats típics...
Entrades anteriors
Truita de patates: Un gust tradicional per capes
Dissabte 9 de març celebrem el Dia Internacional de la Truita de patates, un dels plats més...
Descobreix el Fascinant Món del Festuc: Orígens, Usos Culinaris i Compra Local
Avui és el Dia Internacional del festuc, i per celebrar-ho us parlarem d’aquest petit tresor verd,...
Descobreix les Delícies Culinàries del Carnestoltes: Receptes i Productes de Mercat
El Carnestoltes és una festa que transcendeix més enllà de les màscares i les desfilades; també és...
Aliments Frescos d’Hivern per Mantenir la Teva Energia i Salu
La elecció dels productes frescos locals i de temporada esdevé clau durant l'estació hivernal....
Croquetes: Delicatessen Cruixents amb Història i Varietats Inigualables
Avui és el Dia Mundial de les croquetes, unes petites delícies que han conquerit el paladar de...
Com evitar l’Excés de Pes Després de les Festes de Nadal: Consells Pràctics per a una Celebració Saludable
Les festivitats nadalenques solen venir acompanyades d'una abundància d'aliments deliciosos i temptadors, el que pot fer que mantenir una dieta saludable sigui tot un repte. No obstant això,...
Com evitar Digestions Pesades Durant les Festes de Nadal: Consells Pràctics
Les festes de Nadal són un temps d'alegria i plaer, però sovint van acompanyades de menjars copiosos que poden provocar digestions pesades. Els excessos alimentaris poden generar malestar estomacal,...
Descobrint els Secrets del Brou de Pollastre: un Refugi Calent per a l’Hivern
El brou de pollastre, una deliciosa sopa reconfortant, ha estat durant molt de temps un pilar a la cuina de diversos països arreu del món. Més enllà del seu gust deliciós, aquesta sopa té arrels...
La Dieta Mediterrània: Un Camí Saludable Cap a una Vida Plena
La dieta mediterrània, venerada com una de les maneres més saludables de menjar al món, és molt més que només un patró alimentari. És un estil de vida que ha captivat no només els habitants de les...
La Tradició de la Castanyera a Catalunya: Origens, Curiositats i Propietats Alimentàries de les Castanyes
La figura de la castanyera a Catalunya és molt més que una venedora de castanyes rostides; és una part vital de la cultura i la identitat catalanes. La tradició de la castanyera té profundes arrels...
La Tardor al Plat: Bolets al Mercat i els seus Usos Culinaris Deliciosos
Ja som a plena tardor, i amb ella ha arribat una paleta de colors càlids i un festí pels amants de la gastronomia: els bolets. Als mercats, aquestes meravelles fúngiques ocupen un lloc especial en...
La Poma: Un Tresor d’Orígens, Curiositats i Beneficis Nutricionals
La poma, aquesta fruita sucosa i cruixent que ha estat un element bàsic en la dieta humana durant segles, té una història fascinant i una sèrie de beneficis per a la salut que la converteixen en una...
El Deliciós Món de la Pizza de Formatge: Orígens, Curiositats i Recepta Casolana
La pizza, un icònic plat italià que ha conquerit els paladars de tot el món, es presenta en una àmplia varietat de sabors i formes. No obstant això, una de les versions més clàssiques i estimades és...
Les mongetes: un tresor culinari i tradicional
Les mongetes són un dels aliments més antics i versàtils presents en la dieta humana. Aquests petits llegums tenen un origen que es remunta a milers d'anys enrere, i al llarg de la història, han...
10 Millors Fruites per a Consumir a l’estiu: Saboroses i Nutritives
L'estiu és una estació que ens convida a gaudir de delicioses i refrescants fruites que ens ajuden a mantenir-nos hidratats i a obtenir nutrients essencials per al nostre organisme. A més del seu...
La lasanya: Un viatge culinari a través de capes de sabor i tradició
Deliciosa, reconfortant i abundant, la lasanya és un dels plats més emblemàtics de la cuina italiana. Aquesta deliciosa especialitat ha conquistat els cors i els paladars de persones a tot el món....
Cireres: Dolçor, Nutrició i Curiositats
Les cireres són petites fruites sucoses i delicioses que porten amb si una explosió de sabor i color. Conegudes pel seu vibrant to vermell i la seva dolçor irresistible, aquestes fruites són...