Blog

​Apostant pels Productes de Mercat

El Dia Internacional de la Salut, celebrat el 7 d'abril, ens recorda la importància de cuidar el nostre cos i ment amb hàbits saludables. Un dels...
Bon dia, Lady

Bon dia, Lady

Article publicat a Catorze escrit per Sandra FreijomilFotografia: Sandra Freijomil   M’explica que abans hi havien posat “tostas”, però que des...

Entrades anteriors

Carns ideals de febrer

Febrer és un mes en què el fred segueix present a Catalunya, cosa que convida a consumir carns...

Peixos de gener a Catalunya

Després dels àpats copiosos de les festes de Nadal, gener és el moment perfecte per optar per...

Avellanes, les petites joies catalanes

L’avellana és molt més que un fruit sec; és un símbol de la tradició agrícola catalana, un aliment carregat de beneficis nutricionals i un ingredient imprescindible a moltes receptes. Aquest petit...

Les olives: un tresor rodó

Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient essencial en la cuina catalana. Aquestes petites fruites de l'olivera (Olea europaea) no només tenen un...

Pastissos, el postre preferit

Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i retre homenatge a la rica tradició pastissera de cada cultura. A Catalunya, els pastissos no són...

El brownie no és un “marrón”

Història del Brownie El brownie, un dels postres més icònics de la rebosteria nord-americana, té el seu origen als Estats Units a finals del segle XIX. La història més popular explica que el brownie...

L’arròs: Els grans del sabor

L’arròs és un dels aliments més versàtils i fonamentals en moltes cuines del món, especialment a la dieta mediterrània. Gràcies a les seves propietats nutritives i la seva capacitat d'adaptar-se a...

La llimona, el poder de l’acidesa

La llimona és una fruita cítrica àmpliament coneguda i utilitzada en la gastronomia catalana. El seu sabor àcid i refrescant, juntament amb les seves múltiples propietats beneficioses per a la...

El salami: de Roma al teu mercat

El salami és un embotit curat d'origen europeu, la popularitat del qual s'ha estès arreu del món. Aquest producte té arrels en l'antiga Roma, on es preparava com una forma de conservar la carn per...

​Fajites: Un Viatge de Sabor de Mèxic a Catalunya

Avui celebrem, el Dia Internacional de les fajites, un plat icònic de la gastronomia mexicana, que han conquerit paladars a tot el món, inclosa Catalunya. Aquest plat, que combina sabors intensos i...

Musclos també a l’agost

Els musclos són un dels mariscs més populars i apreciats en la gastronomia, especialment en regions costaneres com Catalunya. Aquests mol·luscs no només són una delícia culinària, sinó que també...

​Sardines, el peix estrella de l’estiu!

La sardina és un peix que destaca tant pel seu sabor com per les seves propietats nutritives. Aquest petit peix és una autèntica joia culinària, especialment apreciada a la zona de Catalunya durant...

Pollastre fregit: deliciós, nutritiu i sostenible

El pollastre fregit és un plat icònic que ha conquistat paladars a tot el món. El seu cruixent exterior i sucós interior el converteixen en una opció irresistible per a molts. Però, sabies que, a...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.