Blog

​🍇 5 idees de dietes equilibrades de temporada

El setembre és sinònim de nous començaments. Després dels excessos alimentaris típics de les vacances d’estiu —gelats, fregits, begudes refrescants...

Entrades anteriors

El pastís que enamora

​Un clàssic que travessa segles i fronteres El pastís de formatge, conegut internacionalment com a...

Xocolata per tots!

Quan pensem en la xocolata, sovint ens ve al cap com a postres: una mousse suau, un brownie calent...

Tonyina a la vista: Gust i salut des del mercat

El 2 de maig se celebra el Dia Internacional de la Tonyina, una data proclamada per les Nacions Unides per reconèixer la importància d’aquesta espècie tant per a la seguretat alimentària mundial com...

​Apostant pels Productes de Mercat

El Dia Internacional de la Salut, celebrat el 7 d'abril, ens recorda la importància de cuidar el nostre cos i ment amb hàbits saludables. Un dels pilars fonamentals per mantenir una bona salut és...

Bon dia, Lady

M’explica que abans hi havien posat “tostas”, però que des que el Jordi, el seu formador, els va aclarir que s’escrivia torrades, les demana més gent.

​Com Organitzar una Autèntica Calçotada a Casa

La calçotada és una de les tradicions gastronòmiques més arrelades a Catalunya. Aquest festí, protagonitzat pels calçots a la brasa i la deliciosa salsa romesco, acostuma a gaudir-se en trobades...

Espinacs Power: l’elixir verd!

Els espinacs són un dels aliments més complets i saludables que podem trobar. Aquest vegetal de fulla verda no només és deliciós i versàtil, sinó que també està carregat de nutrients essencials. En...

Crema de cacahuet: una delicia saludable

La crema de cacauet és un aliment deliciós, nutritiu i cada cop més present a les cuines catalanes. La seva versatilitat i les seves propietats saludables l'han convertit en una opció ideal per a...

Carns ideals de febrer

Febrer és un mes en què el fred segueix present a Catalunya, cosa que convida a consumir carns riques en sabor i nutrients per mantenir el cos calent i ben nodrit. En aquesta època, les carns ideals...

Pizza Catalunya, pizza de proximitat

Orígens de la pizza i la seva arribada a Catalunya La pizza, tal com la coneixem avui, té les seves arrels a Itàlia, concretament a Nàpols, on va néixer com un plat humil a finals del segle XVIII....

Peixos de gener a Catalunya

Després dels àpats copiosos de les festes de Nadal, gener és el moment perfecte per optar per aliments més lleugers i saludables. Els peixos frescos i de temporada a Catalunya són una excel·lent...

Avellanes, les petites joies catalanes

L’avellana és molt més que un fruit sec; és un símbol de la tradició agrícola catalana, un aliment carregat de beneficis nutricionals i un ingredient imprescindible a moltes receptes. Aquest petit...

Les olives: un tresor rodó

Les olives són un dels productes més representatius de la dieta mediterrània i un ingredient essencial en la cuina catalana. Aquestes petites fruites de l'olivera (Olea europaea) no només tenen un...

Pastissos, el postre preferit

Avui és el Dia Internacional del Pastís, una ocasió perfecta per gaudir de les delícies locals i retre homenatge a la rica tradició pastissera de cada cultura. A Catalunya, els pastissos no són...

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.