Blog
Coques de Sant Joan de mercat
Cada 23 de juny, Catalunya celebra una de les seves festes més màgiques i lluminoses: la revetlla de Sant Joan. Aquesta nit de foc, música i família...
Fruita de juny de mercat: sabors frescos i saludables
El mes de juny marca l’inici de l’estiu i amb ell arriba una explosió de colors, aromes i sabors als mercats de Catalunya. És el moment ideal per...
Entrades anteriors
Crema de cacahuet: una delicia saludable
La crema de cacauet és un aliment deliciós, nutritiu i cada cop més present a les cuines...
Carns ideals de febrer
Febrer és un mes en què el fred segueix present a Catalunya, cosa que convida a consumir carns...
Pizza Catalunya, pizza de proximitat
Orígens de la pizza i la seva arribada a Catalunya La pizza, tal com la coneixem avui, té les...
Peixos de gener a Catalunya
Després dels àpats copiosos de les festes de Nadal, gener és el moment perfecte per optar per...
Avellanes, les petites joies catalanes
L’avellana és molt més que un fruit sec; és un símbol de la tradició agrícola catalana, un aliment...
Espàrrecs: Del Camp a la Taula
Els espàrrecs són un dels vegetals més apreciats en la gastronomia mundial. El seu sabor únic i la seva versatilitat a la cuina els converteixen en un ingredient estrella en molts plats. Des del seu...
El bikini, un entrepà clàssic i mític
El mixto o bikini, aquest entrepà clàssic que sempre ens fa salivar, té una història fascinant. Amb una combinació senzilla però irresistible d'ingredients, aquest aperitiu s'ha guanyat un lloc...
L’empanada un plat versàtil per a tots els paladars
El 8 d'abril marca una data especial en el calendari gastronòmic de molts: el Dia Internacional de l'Empanada. Aquest deliciós plat, que s'ha convertit en un símbol de la cuina de nombrosos països...
Bunyols de Bacallà: Delicies per Setmana Santa
La Setmana Santa no només és un moment de reflexió i tradició religiosa, sinó també una oportunitat per gaudir d'una àmplia varietat de plats típics que han perdurat al llarg dels segles. Entre...
Truita de patates: Un gust tradicional per capes
Dissabte 9 de març celebrem el Dia Internacional de la Truita de patates, un dels plats més emblemàtics de la nostra gastronomia, apreciada tant pels locals com pels visitants. A més del seu...
Descobreix el Fascinant Món del Festuc: Orígens, Usos Culinaris i Compra Local
Avui és el Dia Internacional del festuc, i per celebrar-ho us parlarem d’aquest petit tresor verd, que no només és un aperitiu deliciós, sinó també un ingredient versàtil a la cuina. Des dels seus...
Descobreix les Delícies Culinàries del Carnestoltes: Receptes i Productes de Mercat
El Carnestoltes és una festa que transcendeix més enllà de les màscares i les desfilades; també és una oportunitat per aprofundir-se en les especialitats culinàries que defineixen aquesta temporada...
Aliments Frescos d’Hivern per Mantenir la Teva Energia i Salut
La elecció dels productes frescos locals i de temporada esdevé clau durant l'estació hivernal. Així com adaptem el nostre armari, és igualment important ajustar la selecció de fruites i verdures a...
Croquetes: Delicatessen Cruixents amb Història i Varietats Inigualables
Avui és el Dia Mundial de les croquetes, unes petites delícies que han conquerit el paladar de molts al llarg dels anys. Aquestes boletes cruixents, plenes de sabors irresistibles, tenen una...
Com evitar l’Excés de Pes Després de les Festes de Nadal: Consells Pràctics per a una Celebració Saludable
Les festivitats nadalenques solen venir acompanyades d'una abundància d'aliments deliciosos i temptadors, el que pot fer que mantenir una dieta saludable sigui tot un repte. No obstant això,...
Com evitar Digestions Pesades Durant les Festes de Nadal: Consells Pràctics
Les festes de Nadal són un temps d'alegria i plaer, però sovint van acompanyades de menjars copiosos que poden provocar digestions pesades. Els excessos alimentaris poden generar malestar estomacal,...
Descobrint els Secrets del Brou de Pollastre: un Refugi Calent per a l’Hivern
El brou de pollastre, una deliciosa sopa reconfortant, ha estat durant molt de temps un pilar a la cuina de diversos països arreu del món. Més enllà del seu gust deliciós, aquesta sopa té arrels...